Ezúton hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy az AmRest Kft. tájékoztatást küldjön nekem az AmRest Kft., a vendéglátóipari szolgáltatást és a megrendelésekhez kapcsolódó fizetési szolgáltatást nyújtó üzleti partnerei speciális ajánlatairól és új termékeiről:
Hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ehhez jelentkezzen be felhasználói fiókjába és változtassa meg a fiók beállításait vagy írjon az AmRestnek az alábbi e-mailcímre: kfc@kfc.hu.
Hozzájárulása visszavonása nem érinti a visszavonás előtti cselekményeket. További információt az Adatvédelmi Tájékoztatóban olvashat.
Az AmRest Kft. (székhely: 1139 Budapest, Teve utca 1/a-c) az ön személyes adatainak adatkezelője. Az Ön személyes adatait a a felhasználói fiókja létrehozása és működtetése (amennyiben Ön rendelkezik felhasználói fiókkal); a rendelések feladása és azok feldolgozása, jogi kötelezettségeink teljesítése és jogos érdekeink céljából kezeljük (úgy, mint: az általunk, valamint a vendéglátásbeli üzleti partnereink által, továbbá a megrendelésekhez kapcsolódó fizetéseket lebonyolító pénzügyi szolgáltatási szektorbeli üzleti partnereink által ajánlott termékekhez és szolgáltatásokhoz kapcsolódó direkt marketing; kiértékeljük az Ön preferenciáit, annak érdekében, hogy az Ön igényeire szabott marketing anyagokat készítsünk (profilalkotás); végrehajtsuk a jogi követeléseket, vagy adott esetben védekezzünk ellenük; válaszoljunk az Ön kérdéseire és/vagy kéréseire; továbbá hogy elvégezzük az ügyfél-elégedettségi felméréseket. A fentieken kívül kezeljük még az Ön adatait abból a célból is, hogy marketing információkkal lássuk el, amennyiben Ön hozzájárulását adja ehhez. Ön jogosult arra, hogy kérje az adataihoz való hozzáférést, helyesbítést vagy törlést, az adatkezelés korlátozását, és arra, hogy az adatait megkapja (hordozhatósághoz való jog). Továbbá Ön jogosult arra, hogy az Ön személyes adatainak marketing célú kezeléséhez és/vagy az Ön preferenciáinak kiértékeléséhez (profilalkotás) kapcsolódó adatkezeléssel kapcsolatban bármikor kifogással éljen, valamint Ön jogosult arra is, egyedi helyzetére hivatkozva bármikor kifogással éljen a jogos érdekeken alapuló adatkezelés ellen. Felveheti velünk a kapcsolatot többek között e-mailen, a kfc@kfc.hu címen. Az adatkezeléssel, valamint az elérhetőségeinkkel kapcsolatban további információkat találhat az Adatvédelmi Szabályzatban.


Legyél a regisztrált vendégünk, mert nekik nagyon jó dolguk van:

Titkos ajánlatok
Speciális kedvezmények
Korábbi rendelések megtekintése
SMS értesítés a rendelésed állapotáról